PEUGEOT SPORTin insinöörien kanssa yhteistyössä toteutetun PEUGEOT SPORT ENGINEERED-malliston huipputehokkaiden 508 ja 508 SW PSE -lataushybridien ennakkomyynti alkoi Suomessa yhtenä ensimmäisistä Euroopan maista.

Kahden sähkömoottorin ja bensiinimoottorin yhdistelmä luo PEUGEOTin tuotantomalleissa ennennäkemättömän suorituskyvyn: 360 hv ja 520 Nm.

Nelivedon lisäksi 508 PSE on aina kattavasti varusteltu ja vakiovarusteisiin kuuluvat muun muassa aktiivijousitus, sähkösäätöiset AGR-etuistuimet 8-suuntaisella sähkösäädöllä sekä hierontatoiminnolla, 10” kosketusnäyttö Peugeot Connected NAV -navigointijärjestelmällä, Focal® hi-fi –äänentoistojärjestelmä, Night Vision -pimeänäkökamera, 360˚ -pysäköintikamera ja langaton älypuhelimen lataus. Vanteet ovat taotut 20” ja satiininmustat. Etuvanteiden puolien välistä näkyvät kryptoniitin keltaiset jarrusatulat lisäävät näyttävyyttä.

PEUGEOT 508:n alusta yhdessä madalletun jousituksen (takana -11mm ja edessä -4mm), kasvaneen raideleveyden (takana +12mm ja edessä +24mm) sekä ensiasennusrenkaina olevien Michelin Pilot Sport 4S kanssa luovat 508 PSE lataushybridiin PEUGEOTille tunnusomaisen vaikuttavan ajotunteen.

PEUGEOT 508:n näyttävää aerodynaamista muotoilua on 508 PSE -malleissa terävöitetty entisestään. Matkustamo- ja tavaratilat ovat samansuuruiset ja yhtä käytännölliset kuin vastaavissa PEUGEOT 508 polttomoottori ja lataushybridi -versioissa. PEUGEOT i-Cockpit® -ohjaamo taas on päivittynyt omaan, eksklusiiviseen PEUGEOT SPORT ENGINEERED -ilmeeseen digitaaliseen mittaristoon tuoduilla uusilla grafiikoilla ja kryptoniitin sävyillä.

508 PSE on saatavana kolmena eri korinvärinä: Seleniumin harmaa, musta Perla Nera sekä helmiäisvalkoinen.

Malliston ennakkohinnat Suomessa alkavat 62 479 eurosta ja farmarimallisen 508 SW PSE:n hinta alkaa 63 982 eurosta. Ennakkotilaukset Suomeen saapuvalle rajoitetulle erälle ovat nyt käynnissä ja asiakastoimitukset alkavat vuoden 2021 puolella.

Lähde: News Cision