Talvi tulee ja talven mukana monen autointoilijan haaveet uuden auton ostamisesta tulevat ajankohtaiseksi. Uusi auto tekee talvella ajamisesta helpompaa ja turvallisempaa ja on totta, että jotkut autot ovat turvallisempia kuin toiset ja että uudet autot ovat usein vanhoja autoja turvallisempia. Kelit ovat liukkaita ja kesärenkaiden vaihdon lisäksi tukeva ajopeli varmistaa, että et joudu ongelmiin kulkuneuvosi kanssa. Hyvät renkaat ja tukeva, kuljettajan käsiin sopiva ratti takaavat miellyttävän ajokokemuksen.

Television mainosten maalaama idyllinen kuva uusista autoista pureutuu varsin pysyvästi monen kuluttajan mieleen. Mainosten otoksissa uutena kiiltelevät autot huristelevat läpi lumisten vuoristoteiden, turvallisesti ja ongelmitta. Tämänkaltaiset puuteriset mainokset saavat potentiaaliset autojen ostajat ja autonomistajat kuvittelemaan itsensäkin auton ratissa, ajelemassa Lappiin hiihtomatkalle, nauttimassa kauniin lumisista maisemista ja matkan mutkattomuudesta.

Uuden auton ostaminen on kallis prosessi, eikä kaikilla ole suinkaan varaa ostaa uutta autoa, vaikka tarve olisikin kova. Jos kaipaat lisätienestejä auton ostoon, on kryptovaluuttan sijoittaminen verkossa hyvä vaihtoehto. Bitcoineihin sijoittaminen ei vaadi paljon kokemusta.

Uusi auto talveksi? Mikä ettei!

Mitä tarvitset?

Tarvitset vain kourallisen kokeilumieltä, rohkeutta ja kiinnostusta kryptovaluuttoihin.  Ennen sijoittamisen aloittamista olisi sinun olisi määriteltävä, kuinka paljon rahaa haluat käyttää sijoittamiseen, minkäsuuruisia summia olet valmis menettämään, kuinka paljon aikaa haluat käyttää sijoittamiseen, ja kuinka monessa eri sijoituspaikassa haluat tehdä sijoituksia.

Muistutus liikenteessä – myös virtuaalisessa

Muista aina (liikenteessä), että sinun ei koskaan kuitenkaan tulisi sijoittaa enempää kuin sinulla on oikeasti  varaa hävitä. Kryptovaluuttamaailma on varsin jännittävä, sillä bitcoinien kurssit muuttuvat jatkuvasti. Tämä taas saa aikaan dramaattisiakin vaihteluita niiden arvoissa, mikä tekee niiden ostamisesta ja myymisestä jännittävää. Sinun kannattaisi aina tehdä riittävästi taustatutkimusta bitcoineihin sijoittamisesta ennen sijoittamisen aloittamista. Lisätietoa sijoittamisesta löydät Sijoitusrahastosta.

Uusi auto on varsin monen autonomistajan toiveena ja bitcoineihin sijoittaminen auttaa sinua hankkimaan itsellesi ja perheellesi kaivattuja säästöjä. Monen autointoilijan onneksi bitcoineihin sijoittaminen verkossa voi tuoda paljonkin säästöjä ajan myötä – jos sijoitat oikein ja olet tarkkaavainen, mutta kärsivällinen. Bitcoinit ovat varsin hyvä keino kasvattaa säästöjä samalla, kun keskityt vapaasti omiin juttuihisi ja omien töidesi tekemiseen. Kukapa autointoilija ei haluaisi ostaa uutta autoa?

Ennen uuden auton ostamista olisi sinun otettava huomioon tulevaisuuden tarpeesi, nykyiset preferenssisi, kotitaloutesi koko, budjettisi sekä se, millaisia toimintoja haluat uuteen autoosi. Myös se, kuinka paljon suunnittelet ajavasi uudella autollasi ja millaisia matkoja haluat tehdä, vaikuttaa menopelisi valintaan. Näetkö itsesi virtaviivaisessa, herkullisen punaisessa sporttiautossa, vai laadukkaan tukevassa sinisessä farmariautossa?

Uuden kaaran ostaminen voi tulla varsin kalliiksi etenkin, jos sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta auton ostamisesta. Suosittelemme, että otat netistä selvää, minkä merkkiset autot sopivat sinulle parhaiten, teet taustatutkimusta lähelläsi olevista autofirmoista ja viet erilaisia autoja testiajoille. Turvallisia ajomatkoja ja seikkailuja!