Auton vuokraaminen voi olla loistava ratkaisu monissakin tilanteissa. Halusit sitten kokeilla erilaisen auton ajamista viikonlopun ajan, suorittaa muuttamisen itse ilman muuttomiehiä tai yksinkertaisesti et omista omaa autoa, se voi pelastaa sinulta monilta erilaisilta tilanteilta.

Auton vuokraamiseen on nykypäivänä hyvin monia erilaisia keinoja. Niitä on tietenkin kaikista mahdollisista hintaluokista, kuten on myös erilaisia ajoneuvoja. Tässä artikkelissa tulemme keskittymään erilaisiin vaihtoehtoihin, mikä tulee ajoneuvon vuokraamiseen. Tarvitsit sitten autoa iltapäiväksi tai vaikka viikoksi, me esittelemme juuri sinulle sopivan vaihtoehdon alla.

Vuokraa ajoneuvo jo lentokentältä

Olit sitten ulkomailla tai kotimaassa, lentokentältä ajoneuvon vuokraaminen on hyvin kätevä neuvo. Monissa Euroopan maissa on löydettävissä jopa samat autonvuokrausfirmat, joten voit löytää tutun ja turvallisen vaihtoehdon mistä vain.

Tämä on hyvin otollinen vaihtoehto, varsinkin silloin, jos asut kotimaassa lähellä lentokenttää. Heillä on usein järjestetty koko prosessi hyvin helpoksi, joten sinun ei tarvitse kuin mennä kentälle, hakea auto, ja maksaa vuokraus sovitulla tavalla.

Loistava puoli lentokentältä vuokraamisessa on se, että voit usein löytää todella monia erilaisia vaihtoehtoja vuokrattavaksi. Tämän ansiosta sinulle on saatavilla myös automerkki, johon olet tottunut. Tai vaihtoehtoisesti, jos olet aina halunnut kokeilla toisen merkin ajoneuvoja, tämä on myös usein mahdollista.

Lentokentältä ajoneuvon vuokraaminen ei ole välttämättä kaikkein kallis vaihtoehto, mutta toisaalta ei myöskään halvin. Nykypäivän teknologian ansiosta, nykyään on olemassa monia muita vaihtoehtoja, joilta saatat löytää matalamman hinnan.

Autonvuokraus – Monet firmat tarjoavat pidempiaikaista vuokraa

Loistava puoli kuitenkin juuri lentokentiltä vuokratessa on se, että auton vuokraus on yleisesti tarkoitettu matkustaville turisteille. Siitä syystä, jos olet vuokraamassa autoa pidemmäksi aikaa kuin illaksi tai kahdeksi, saatat löytää sinulle sopivamman tarjouksen.

Tämä johtuu siitä, että koska ajoneuvojen vuokraus on ajateltu kestävän pidemmän aikaa kuin vain yhden illan, niiden hinta on suhteellisesti pienempi, mitä pidempi vuokra-aika sinulla on. Jos siis tarvitset autoa vuokralle esimerkiksi viikoksi tai jopa kahdeksi, voitkin loppujen lopuksi löytää todella otollisen hinnan lentokentältä.

Tutustu erilaisiin sovelluksiin

Siinä tapauksessa, että tarvitset auton vain yhdeksi illaksi, lentokentiltä löydettävät vaihtoehdot ovat oletettavasti suhteellisesti hyvin kalliita. Onneksi kuitenkin mainitsemamme nykyteknologian ansioista, vuokraajilla on monia muitakin vaihtoehtoja. Nykypäivänä on olemassa lukemattomasti erilaisia sovelluksia, jotka tarjoavat autonvuokraamista kaikkiin erilaisiin käyttötarkoituksiin, monilla eri hinta ryhmillä.

Suomessa esimerkiksi toimii sovellukset kuten GoMore, WannaGoGo, sekä Whim. GoMore palvelun kautta voit löytää muiden käyttäjien ajoneuvoja, joita voit vuokrata. Kyseessä on hyvin käyttäjä ystävällinen palvelu, ja auton omistaja yleensä näyttää sinulle mielellään kaikki mitä sinun tulee tietää kyseistä ajoneuvosta.

WannaGoGo omistaa autoja ympäri kaupunkia, ja voit vuokrata niitä ihan milloin haluat. Et tarvitse mitään muuta kuin sovelluksen, johon sinun tulee rekisteröityä, ja pääset käyttämään autoja. Heillä on vaihtoehtoina niin pakettiautoja kuten myös henkilöautoja. Jos siten olet suunnitellut esimerkiksi suurempaa Ikea reissua, voit vuokrata käyttöösi suuremman ajoneuvon, vain tätä varten.

Autonvuokraus saattaa olla kätevä ratkaisu myös lomamatkalla

Monet vuokraavat nykyään erilaisia kulkuneuvoja ulkomaille saapuessaan. Tämä onkin loistava tapa kokea autenttinen kokemus maasta, jossa vierailet. Oli kyseessä sitten polkupyörän, skootterin tai auton vuokraus, voit löytää lukemattomasti erilaisia vaihtoehtoja.

Tämä on tehty varsin helpoksi varsinkin maissa, jotka on tunnettuja tietystä matkustustyypistä. Esimerkiksi pyöräilystä tunnetusta Tanskan pääkaupungissa Kööpenhaminassa, turistien on hyvin helppo löytää monia erilaisia vaihtoehtoja kaikkialta ympäri kaupunkia. Pääset hyvin helposti matkustamaan matkakohteessasi, aivan kuten siellä asuvat henkilöt tekisivät!