Täysin uusi Defender 110 lentää keskelle toimintaa uusimmassa James Bond -elokuvassa ”No Time To Die”

Kulissien takaa: Katso Defender televisiomainos, joka sisältää elokuvan harjoitusotoksia, mukaan lukien 30 metrin hyppy:

Land Roverin televisiomainos uudelle Defenderille osoittaa kykynsä kovassa maastossa. Mainoksessa on eksklusiivinen, kulissien takana oleva katsaus siihen, mitä uudesta Defenderistä voidaan odottaa No Time To Die -elokuvassa.

Mainokseen sisältyvä harjoitusotos näyttää uuden Defenderin nousun ilmaan.
Defenderit käyvät läpi äärimmäisiä testejä, kun ajoneuvoa ajetaan huippunopeudella läpi soiden ja jokien.
 
No Time To Die:n takaa-ajokohtausta johti stuntkoordinaattori, Lee Morrison, joka työskenteli yhdessä Oscar-voittajan ja erikoistehosteiden ja action-ajoneuvojen ohjaajan Chris Corbouldin kanssa.

Uusi Land Rover Defender esittää omat stunttinsa


Lee Morrison totesi: ”Me työnsimme Defenderin pidemmälle kuin uskoimme olevan mahdollista. Näin saadaksemme aikaan maksimaalisen jännityksen ja antaaksemme faneille käsityksen tinkimättömästä haasteesta tuottaa uskomattoman jahtauskohtauksen, jonka voit odottaa näkeväsi No Time To Die -tapahtumassa.”

Nick Collins, Land Rover Defender ajoneuvomalliston johtaja sanoi: ”Kehitimme Defenderille uuden testistandardin, joka on haastavin mitä meillä koskaan on ollut ja joka on ainutlaatuinen tälle ajoneuvolle. Fyysistä voimaa ja kestävyyttä mitataan useilla eri testeillä, mukaan lukien siltahyppytesti, joka antoi meille itseluottamusta suorittaa se mitä stuntryhmä tarvitsi No Time To Die -elokuvaan ilman, että korin rakenteeseen olisi tehty muutoksia. Ajoneuvoon lisättiin ainoastaan turvakaaret.”

Jessica Hawkins oli inspiraation lähteenä näiden ajoneuvojen asettamisessa vauhtiin.

Hänet Morrison valitsi Formula 3 W -sarjasta potentiaalinsa havaitsemisen jälkeen ja ei hukannut aikaa antaessaan hänelle mahdollisuuden esiintyä No Time To Die:ssa, hänen ensimmäisessä elokuvassaan.

Jessica kommentoi: ”Ei ole innostavampaa kuin olla stunt-kuljettajana juuri James Bond -elokuvassa, ja on kunnia olla osa tätä uskomatonta elokuvaa ajamalla uudella Defenderillä. ”

Uusi Land Rover Defender esittää omat stunttinsa

Tämän vuoden elokuvassa nähdään joitain Land Roverin arvostetuimmista ajoneuvoista. Kymmenen Defenderin lisäksi No Time To Die sisältää myös Range Rover Sport SVR: n, Series III Land Roverin ja Range Rover Classic -mallit.