Volkswagen Care on Volkswagenin yksityisasiakkaille suunnattu uusi palvelukonsepti Suomessa. Palveluja on saatavilla niin uusiin autoihin, käytettyihin autoihin kuin tuontiautoihinkin. Volkswagen Care kattaa kaikki tärkeimmät yksityisautoilijalle tarjottavat omistamisen palvelut.

Uuden Volkswagenin ostajalle tarjottavat huolenpitopalvelut on jaettu nyt kolmeen tasoon: S, M ja L, joista asiakas voi valita omaan tilanteeseensa sopivimman. Lisäksi Care-kokonaisuuteen kuuluvat mm. käytetyn auton ostajalle sekä nykyisille Volkswagenin omistajille tarjottavat edut ja palvelut.

Merkkiuskollisille pidempi takuu

Uuden Volkswagenin ostavalle yksityisasiakkaalle tarjotaan normaalin kahden vuoden kilometrirajoituksettoman takuun lisäksi yhden vuoden lisätakuu 100 000 kilometriin saakka, mikäli asiakas on entuudestaan Volkswagenin omistaja.

Parhaat K-Plussa edut

Uuden Volkswagenin ostava yksityisasiakas pääsee nauttimaan myös K-ryhmän parhaista eduista. Uuden auton ostajat saavat mm. arvokkaita lisäetuja K-ryhmän kaupoista ja yhteistyökumppaneilta. Lisäksi merkkihuollosta ja huolenpitosopimuksen kuukausieristä saa Plussa-pisteitä.

Volkswagen Care

Volkswagen Care kattaa oleellisimmat Volkswagenin ostajaa ja omistajaa koskevat omistamisen palvelut. Asiakkaan on helppo tunnistaa itseään koskevat edut ja palvelut hakemalla tiedot omaan tilanteeseensa sopivan palvelupolun kautta. Esimerkiksi yli 5-vuotiaan Volkswagenin omistajalle tarjolla on edullinen Volkswagen Economy merkkihuolto.

Tutustu oheisen linkin kautta: https://www.volkswagen.fi/care