Hektisten työaikataulujemme vuoksi jokainen tekee väistämättä sen virheen, että sijoittelee jossain vaiheessa auton avaimet väärin. Tässä ahdingossa voimme kokea jännitystä ja kauhua riippuen siitä, kuinka reagoimme. 
Tavallisesti useimpien avainten tiedetään kadonneen virkistyskeskuksissa, kuten stadioneilla, rannoilla tai jopa  nettikasino NetBet in kaltaisilla sivustoilla, jotka voivat saada sinut hukkaamaan avaimesi. Koska keskityt ja menetät keskittymisen auton avaimeen.
Mutta vaikka et löydä avaimiasi, sinun ei tarvitse hätääntyä, koska se ei ole maailmanloppu, vaikka sinulla ei olisikaan niitä. Ota yhteyttä hyvämaineiseen lukkosepään, jos haluat löytää ratkaisun ongelmaan, joka löytyy täältä.
 

Mekaanisten avainten käyttö

Aluksi sytytyssylinterijärjestelmää käytetään mekaanisilla avaimilla toimimaan. Jos olet hukannut avaimesi etkä omista varasarjaa, voit pyytää apua pätevältä lukkosepältä. Joko uusi avain on tehtävä tai virtalukon sylinteri on vaihdettava.
Tässä ahdingossa paras vaihtoehto on ottaa yhteyttä asiantuntijaan, joka voi tarjota nopeasti kriittisen korvauspalvelun.
 

Kulunvalvonta ilman avaimia

Yksi turvalisäosien luokka on avaimenperä, joka tunnetaan joskus myös avaimettomana sisäänkäyntijärjestelmänä. Automaattinen lukitustekniikka tunnetaan nimellä tämä, jonka avulla voit lukita ja avata auton nopeasti. Toisaalta, jos joudut käynnistämään ajoneuvosi, voit silti vaatia oikean avaimen käyttöä.
Vaikka olisit sijoittanut avaimenperän väärin, mekaaninen avain mahdollistaa ajoneuvon käytön. Voit hankkia uuden avaimenperän autojen varaosiin erikoistuneelta yritykseltä. Jos etsit luotettavaa ja kohtuuhintaista fobia, voit pyytää apua pätevältä lukkosepältä.

Avaimenperä

Muista, että näissä lukitusjärjestelmissä voi olla jousikuormitettu kauko-ohjain, toisin kuin perinteisessä avaimettomassa kaukosäätimessä. Lisäksi sitä voidaan käyttää ajoneuvon lukitsemiseen, lukituksen avaamiseen ja käynnistämiseen.
Voit etsiä verkossa tai ottaa yhteyttä jälleenmyyjään saadaksesi uuden fobin. Tämän lisäksi luotettavan lukkosepän palkkaaminen saattaa tehdä etsinnästä sinulle paljon helpompaa.
 

Transponderin avaimet

Useimmissa tapauksissa transponderit ovat muovipohjaisia ​​virta-avaimia. Niiden sisäpuolella on tietokonesiru. Tämä tekniikka voi toimia luomalla langattoman yhteyden auton ja avaimen välille.
 
Huomaa, että jos olet kadottanut avaimen, mutta sinulla ei ole varmuuskopiota, saatat joutua ajamaan ajoneuvosi jälleenmyyjälle todistaaksesi, että olet ajoneuvon laillinen omistaja. Kun olet suorittanut nämä vaiheet, voit mennä ulos ja ostaa uuden avaimen ja liittää sen sähköisesti ajoneuvoosi.
 

Sytytys ilman avainta

Avaimeton sytytysjärjestelmä on älykäs avain, joka korvaa perinteisen virta-avaimen ajoneuvoissa, joissa on kojelautaan asennettu käynnistyspainike. Tämä tekniikka, yksinkertaisimmassa muodossaan, koostuu läheisyysanturista, jota käytetään älyavaimen havaitsemiseen. Auton käynnistämiseksi, lukitsemiseksi tai lukituksen avaamiseksi sinun on painettava asianmukaista painiketta ohjauspyörässä.