Tarvitsetko lainaa nopeasti? Netissä lainahakemuksen teko käy helposti, missä ja milloin vain. Hyväksytty laina on tilillä jopa minuuteissa. Lainaa haettaessa on hyvä tehdä vertailua eri pankkien ja luotonantajien välillä, esimerkiksi Omalaina.fi-sivustolla. Vertailemalla voit säästää huomattavasti lainojen koroissa sekä muissa kuluissa. 

Lainahakemus tehdään netissä, eikä sen teko sido sinua vielä mihinkään. Voit huoletta verrata eri lainoja ja luottoja, lainasummia ja takaisinmaksuehtoja. Valitse niistä itsellesi sopivin, hyväksy laina ja saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Mikä on pikalaina?

Pikalainaa voit hakea 100 eurosta aina tuhansiin euroihin saakka. Pienempiin lainoihin ei tarvita erillisiä liitteitä tai takaajia. Niiden käsittely on siis nopeaa ja lainarahan saa tilille jopa samana päivänä. Suurempiin summiin on hyvä liittää yhteishakija jolloin lainan hyväkyminen on varmempaa. Lainaa voivat hakea 18 vuotta täyttäneet henkilöt joilla on säännölliset tulot, ja joiden luottotiedot ovat kunnossa. Maksuhäiriöiset eivät yleensä saa pikalainaa.

Pikalainaa voi hakea moniin eri tarkoituksiin: remonttiin, lomamatkaan, auton hankintaan tai korjaukseen, kodin eri hankintoihin tai ihan vain arjen yllättäviin kuluihin. Valitse lainasumma sen mukaan mihin lainaa tarvitset. 

Pikalainan takaisinmaksuaika riippuu lainan suuruudesta. Pienempien lainojen maksuaika on joitakin kuukausia, suuremmissa lainoissa maksuaikaa saa jopa kymmenen vuotta. Maksuerien suuruus riippuu lainasummasta. Lainoja ja niiden ehtoja vertailemalla löydät juuri sinulle sopivan lainan ja takaisinmaksuehdot.

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on luotto, joka on tarkoitettu yksityishenkilöiden käyttöön. Se on tavallisesti pienempi kuin pankkilaina ja sitä voidaan käyttää esimerkiksi erilaisiin hankintoihin, matkailuun tai muihin vastaaviin menoihin. Kulutusluotot ovat usein myös joustavampia kuin pankkilainat, mikä tekee niistä hyviä vaihtoehtoja eri tarpeisiin.

Kulutusluoton saaminen edellyttää yleensä vakituista työpaikkaa ja/tai säännöllisiä tuloja sekä lisäksi myös virheettömät luottotiedot. Kulutusluoton hakijan tulisi olla yli 20-vuotias. Haettavan luoton maksimisumma riippuu usein pankista sekä hakijan tulotasosta. 

Kulutusluoton takaisinmaksu tapahtuu yleensä sovitussa aikataulussa, mutta joissain tapauksissa voi olla mahdollista maksaa laina takaisin ennen sovittua aikaa. Takaisinmaksettava summa koostuu sekä itse lainasta että sen koroista ja muista lainakuluista.
 

Miten haen pikalainaa tai kulutusluottoa?

Pikalainaa tai kulutusluottoa voi hakea useista eri paikoista. Hakeminen on helpointa tehdä netissä. Netissä lainoja voi helposti vertailla yhdellä kertaa, sinun ei siis tarvitse tehdä hakemusta moneen paikkaan, yksi hakemus riittää!

Lainanhakijan tulee vain täyttää lainahakemus. Lainapäätös tehdään yleensä nopeasti, ja rahat voidaan maksaa tilille jo samana päivänä. Pikalaina onkin hyvä vaihtoehto silloin, kun tarvitaan nopeasti rahaa esimerkiksi yllättäviin menoihin. 

Kulutusluotto on puolestaan pitkäaikaisempi luottovaihtoehto, joka voidaan maksaa takaisin useamman kuukauden ajan. Kulutusluoton avulla voi esimerkiksi hankkia uuden television tai vaikkapa autonrenkaat. Kulutusluottoa voi myös hakea netissä, helposti ja nopeasti.

Lainahakemuksen teko onnistuu siis helposti ja nopeasti netissä. Yhdellä hakemuksella saat useamman lainatarjouksen ja voit vertailla niitä rauhassa ennen päätöksen tekoa. Hyväksytyn lainan saat tilillesi jopa samana päivänä!