Autoaiheiset ja ajamiseen liittyvät pelit ovat olleet suosittuja vuosikausien ajan, eikä niiden suosio ole hiipumaan päin. Rallipelit ja muut autoihin liittyvät pelit ovat pelaajien suosikkeja niin Playstationilla, kolikkopelinä kuin mobiilipelinä. Pelien valmistajat ovat tästä tietoisia ja uusia autoihin liittyviä pelejä ilmestyy markkinoille tasaisessa tahdissa.

Tässä artikkelissa katsomme muutamia parhaita autoaiheisia pelejä, joita voit pelata ilmaiseksi netissä.

Autoaiheiset pelit ovat suosittuja netissä

Autoihin liittyvien pelien suosioon vaikuttaa muun muassa se, että niiden pelaaminen on suoraviivaista ja helppoa. Kuka tahansa voi aloittaa tällaisten pelien pelaamisen ilman sen kummempien sääntöjen opettelua. Tästä samaisesta syystä myös urheiluun liittyvät pelit, kuten jalkapallopelit, ovat maailmalla paljon pelattuja nettipelejä. Esimerkiksi valioliiga.io esittelee jalkapallon liittyviä aiheita sivustollaan ja monet vedonlyöjät nojautuvat jalkapallopelien puoleen.

Jos sen sijaan muunlaiset netissä pelattavat pelit kiinnostavat, kurkkaa nettipelit.io -sivustoa, joka esittelee lisää pelaamisen arvoisia pelejä.

Alle olemme listanneet muutamat tunnetut autoaiheiset nettipelit, joita voi pelata ilmaiseksi.

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4 on visuaalisesti vaikuttava peli, johon kuuluu palkintojärjestelmä. Se palkitsee pelaajia esimerkiksi mahtavien stunttien esittämisestä, mikä tekee pelaamisesta interaktiivisempaa ja jännittävämpää. Sen sääefektit ovat kuin toisesta maailmasta ja grafiikat miellyttävät silmää. Tätä peliä on parasta pelata Xboxilla Xbox Onen sijaan.

Pelissä pääset ajamaan yli sadalla erilaisella eksoottisella autolla, jonka rattiin ihan jokainen haluaisi takuulla päästä oikeassakin elämässä. Mutta ole varuillasi, sillä väärän liikkeen tekeminen vie pisteitäsi alaspäin – tämä peli on tarkoitettu perfektionisteille.

Drive: Multiplier Mayhem

Pidätkö eksoottisista ja nopeista autoista? Sulavasta suunnittelusta ja mahtavasta elektronisesta musiikista? Drive: Multiplier Mayhem on suosittu, visuaalisesti vaikuttava kolikkopeli, jossa on autoihin liittyvä aihe. Peliin sisältyy mahtavia bonusominaisuuksia, kuten kertoimia, scattereita, ilmaiskierroksia ja muita erinomaisia toimintoja, jotka tekevät pelaamisesta jännittävämpää.

Drive: Multiplier Mayhem on autopeli kolikkopelien faneille ja sen pelaamisesta pääsee nauttimaan myös ilmaiseksi.

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V on yksi maailman suosituimmista autoaiheisista peleistä ja se tarjoaa erinomaisen virtuaalisen ajokokemuksen. Vaikka fysiikat eivät ehkä ole realistiset, mitään muuta peliä pelatessa sinulla ei ole yhtä hauskaa paetessasi poliiseja ja ampuessasi aseilla samalla, kun kaahaat karkuun.

Peli tarjoaa visuaalisesti vaikuttavan ja kaiken kaikkiaan interaktiivisen pelikokemuksen, jonka parissa saattaa helposti vierähtää useita pelikertoja. Grand Theft Auto -sarjan pelit ovat aina olleet suuressa suosiossa, ja sarjan viides osa on kerännyt paljon huomiota. Mikäli GTA -pelit ovat sinun juttusi, tämän pelin testaaminen on välttämätöntä.

Forza Horizon 2

Forza Horizon 2 -peli sisältää vaikuttavat grafiikat ja massiivisen avoimen ympäristön, mikä antaa pelaajille mahdollisuuden seikkailla enemmän kuin muissa vastaavissa peleissä. Voit valita sadoista autoista omasi ja lähteä ajoretkelle kohti Etelä-Eurooppaa. Peli erottuu joukosta sillä, että sitä voi pelata joko yksin tai porukassa muiden pelaajien kanssa. Auto- ja ajoaiheisten pelien fanit viettävät mielellään tämän pelin parissa kerran, jos toisenkin.

Need for Speed: Underground

Suositun EA:n valmistama Need for Speed: Underground ratsasti pitkään Fast & Furious -elokuvien suosiolla ja monet kyseisen elokuvan fanit hyppäsivät Need for Speed -pelien pariin. Sen viehättävyyteen vaikuttavat muun muassa näyttävät autot, urbaanit kaupunkien kadut ja tietysti vanha kunnon typpioksidi. Kyseistä peliä voisi pitää epävirallisena Fast & Furious -pelinä. Mahtava ääniraita ja energiset kilpailut saavat pelin erottumaan joukosta upealla tavalla.