Toyota-vaihtoautot ovat Suomessa olleet aina tunnettuja suosiostaan ja laadustaan, ja Toyotan viralliset jälleenmyyjät tarjonneet niiden parhaan ja kattavimman valikoiman, sekä autoille kaikki laadukkaimmat palvelut. Nyt esiteltävä uusi Toyota Approved Vaihtoautot -ohjelma tuo asiakkaille entistä enemmän huolettomia kilometrejä. Uuden ohjelman piiriin kuuluvat kaikki Toyota-merkkiset henkilö- ja pakettiautot, jotka ovat alle kahdeksan vuotta vanhoja ja joilla on ajettu alle 160 000 km, sisältäen aina mm. 12 kk turvan ilman lisähintaa. Toyota Approved Vaihtoautojen laaja valikoima on tarjolla ainoastaan virallisilla Toyota-jälleenmyyjillä.

Vaihtoautoihin liittyy monesti uskomuksia ja asioita, jotka saattavat askarruttaa ostajan mieltä. Mikä on sopiva kilometrimäärä, onko auton huoltohistoria luotettava, ovatko käyttökulut muuten ennakoitavissa… kysymyksiä on monesti enemmän kuin vastauksia. Samalla vaihtoautomarkkinoilla on tarjolla monia erilaisia palveluita, joilla vaihtoauton ostaja voi tietyiltä osin lisätä luottamusta autonsa käyttökunnon ja siten jälleenmyyntiarvon säilymiseen. Yhteistä tämänkaltaisille palveluille on usein maksullisuus.

Vain Toyotan virallisten jälleenmyyjien myyntiin nyt tulevat Toyota Approved Vaihtoautot ovat aina ohjeistuksen mukaisen, koulutetun Toyota-mekaanikon suorittaman tarkastuksen läpikäyneitä vaihtoautoja. Ne sisältävät aina 12 kuukauden pituisen turvan sisältyen auton hintaan. Toyota Approved Vaihtoautot -ohjelma ei valikoi vaihtoautoja, vaan myynnissä olevat alle 160 000 km ajetut ja alle kahdeksan (8) vuotta vanhat Toyota-merkkiset henkilö- ja pakettiautot.

Niille asiakkaille, joille 12 kk ilmainen turva ei riitä, on saatavilla myös erittäin houkuttelevaan 390 € lisähintaan vielä seuraavan 12 kuukauden lisäturva, jolloin täysin huoleton autoilu jatkuu peräti 24 kk.

Hybriditeknologian edelläkävijänä Toyota tarjoaa erityistä turvaa myös hybrideille – kaikissa vaihtoautoissa on osana tarkastusta hybridijärjestelmän muiden komponenttien ohella Hybrid Health Check -kuntotarkastus, joka pitää voimassa auton hybridiakkuturvaa seuraavaan huoltoon asti. Hybridiakkuturva sisältää auton korkeajänniteakun vaihdon vikatilanteissa aina 10 vuoteen tai 350 000 kilometriin asti.

Toyota Approved Vaihtoautot -ohjelma voidaan yhdistää kaikkiin niihin palveluihin, joita vain Toyota-jälleenmyyjtä voivat asiakkailleen tarjoaa. Virallisten Toyota Vakuutus- ja Huoltosopimustuotteiden lisäksi kaikkiin Toyota Approved Vaihtoautoihin on saatavilla myös asiakkaille poikkeuksellisen houkutteleva Toyota Jousto-rahoitus, jossa ostohetkellä jopa kahdeksan vuotta vanhan vaihtoauton rahoitussopimuksen päättyessä autolle on taattu hyvityshinta sen myynneen Toyota-jälleemyyjän toimesta. Halutessaan asiakas voi Toyota Jousto-auton vain palauttaa sen sopimuksen päättyessä. Tai tietenkin myös vaihtaa toiseen autoon.

Toyota Approved Vaihtoautojen satojen autojen valikoima on myynnissä valtakunnallisesti 9.10.2020 alkaen.

TOYOTA AUTO FINLAND OY