Minun, sinun, meidän Hyundai i20. Näiden sanojen saattelemana löytyy markkinoilta uusi, kuuma tulokas, joka hivelee vaativammankin autogurun silmää. Jos etsit visuaalisesti itseäsi tyydyttävää kokonaisuutta, joka on varusteltu uusimalla älykkäällä tekniikalla, voi tämä kompakti kokonaisuus tarjota sinulle juuri sen, mitä tarvitset. Suorituskykyinen, innovatiivinen ja luokkansa paras ei voi olla kenellekkään huono vaihtoehto.

Huyndai i20:n muotoilu on saanut inspiraationsa Seuonsuous Sportiness -ajattelusta. Sen tekniikka, tyyli ja energiset mittasuhteet ovat harmoninen yhdistelmä, joka on vertaansa vailla. Sen todellinen kauneus löytyy laadukkaasta sekä tyylikkäästä sisustuksesta, joka on saanut vaikutteita luonnosta. Istuimiin on valittavana kolme erilaista verhoiluvaihtoehtoa. Avarat sisätilat ja pidempi akseliväli tarjoavat enemmän tilaa liikkumiseen niin edessä kuin takanakin. Sisätilasta löytyy moderni led-valaistus, josta on miellyttävää nauttia pimeällä ajamisessa. Muutenkin täysin uudistetut sisätilat tarjoavat käyttäjilleen unohtumattoman autoilun kokemuksen.
   Laadukasta autoa voidaankin pitää pitkäaikaisena sijoituskohteena. Sen ohella voi olla rentouttavaa nauttia hetki pelaamisesta, jossa kohteena voivat olla esimerkiksi suomalaiset nettikasinot.

Ekologisen ajamisen uusi aikakausi

Hyundain huikea 10,25-tuumainen näyttö tarjoaa mukavuutta sekä luo nautintoa uuden ajan ajamiseen. Ohjaile monipuolisesti tietoviihdejärjestelmää, auton toimintoja, navigointia sekä älypuhelinsovelluksia. Mahdollisuuksia löytyy erittäin monipuolisesti ja tämä lisävaruste luo uniikin kokemuksen yhdistettynä muihin toimintoihin.

Olitpa sitten tekniikan ystävä, esteettisyyden rakastaja tai nautinnollisuuden hamuaja, tämä Hyundain i20 luo ajajalleen enemmän vaihtoehtoja kuin koskaan aikaisemmin. Sen 48 V kevythybridijärjestelmä on suunniteltu vähentämään polttoaineen sekä CO2-päästöjen kulutusta jopa 3-4 %. Nauti siis taloudellisemmasta liikkumisesta, omasta mukavuudestasi tinkimättä.
Tämä Hyundain i20-malli on myös rakennettu hyödyntämään energian talteenottoa. Sähkömoottorissa muodostuva virta kerätään talteen, hyödyntämällä liike-energiaa. Moottori toimii generaattorina, jolloin esimerkiksi jarruttaessa tai alamäkeen ajaessa generaattori osallistuu auton vauhdin hidastamiseen.
Nauti sujuvammasta käynnistämistä, hyötyjarrutuksesta sekä laajennetusta start/stop-järjestelmästä.

Tässä mallissa riittää tekniikkaa jokaiselle sitä haluavalle, sillä Hyundai i20:n voi yhdistää helposti omaan älypuhelimeen Bluelink-palvelun kautta. Tämä palvelu tarjoaa sinne huippumodernia teknologiaa, yhdistettynä sujuvampaan ajokokemukseen. Voit esimerkiksi paikantaa autosi, jos et ole varma, mihin olet sen pysäköinyt. Auton lukitseminen ja avaaminen onnistuu Bluelinkin kautta etänä, sekä matkalle lähtiessä voit lähettää suoraan puhelimesta navigaattoriin ajamisen kohdetietoja.
Sovellus hälyttää myös, mikäli joku yrittää murtautua autoosi. Mikäli mietit renkaidesi painetta, voit helposti tarkistaa tämän sovelluksen avulla.
Nauti langattoman latauksen helppoudesta, keskikonsolin langattomalla latausalustalla.

Tästä Hyundain i20:tä ei tunnu puuttuvan mitään oleellista. Se on ehdottomasti tarkoitettu ajamisen nautintoa sekä tekniikkaa arvostavalle ajajalle.

Äänentoistoa ja turvallisuutta

Mikäli haluat nautiskella uniikista äänenlaadusta, voit kokea sen lisävarusteena saatavan Bose-äänentoistojärjestelmän kautta. Tämä uniikki yhdistelmä sisältää subwooferin ja kahdeksan kaiutinta. Sen ulkoinen olemus on suunniteltu sulautuvaksi auton sporttiseen tyylisuuntaan. Dynaaminen ja tasokas musiikin kuuntelu on luotu osaksi unohtumattomia ajokokemuksia.

Nykyajan ajamisen yksi kuumista puheenaiheista on auton sisäinen ja ulkoinen  turvallisuus. Sen muodostavat monet eri tekijät, sekä tietenkin myös ajan oma taito tulkita liikennettä ympärillään. Tässä Hyundain i20 mallissa on SmartSense-turvallisuusjärjestelmä, jonka on tarkoitus tukea kuljettajan ajotaitoja liikenteessä. Hyödynnä ajaessasi kaistallapitoavustinta ja vireystilan valvontaa. Hanki varmuutta omaan pysäköintiisi. Tarjolla on muun muassa risteävän liikenteen törmäyksen välttämisavustin sekä automaattinen jarrutusjärjestelmä, joka pyrkii ehkäisemään törmäyksiä.
Vaikka vastuullisen ajamisen tulee aina perustua omiin ajotaitoihin, voivat erilaiset järjestelmät olla tukena eri ympäristöissä sekä eri vuodenaikoina. Ajaessamme erilaisissa vireystiloissa, voivat erilaiset turvallisuusjärjestelmät ehkäistä vaaratilanteita.

Näiden lisäksi paljon muutakin on saatavilla. Voit hyödyntää älykästä nopeusrajoitusavustinta, sekä katvealueen hätäjarrutusjärjestelmää.

Hyundai i20:ssa on todellakin huolehdittu ajajan sekä kanssamatkustajien turvallisuudesta. Sen kevythybridijärjestelmä on kehitetty kohti entistä vahvempaa ekologista ajamista, eikä visuaalisuudesta ole myöskään tingitty. Saatavilla on erittäin laaja kattaus lisävarusteita, joita yhdistelemällä on uuden aikakauden ajamisen mukavuus taattua. Mahdollisuuksia on monia ja omia mielenkiinnon kohteita voikin käyttää omaa autoa personoitaessa.

Kaikkiin 1.8.2020 alkaen Suomesta ostettuihin Hyundain malleihin on nyt saatavilla viiden vuoden takuu ilman kilometrirajaa. Tämä täysin uusi Hyundai i20 on saapunut liikkeisiin marraskuussa ja sen hinnat alkavat noin 16 000 eurosta. Ensi vuoden puolella on odotettavissa ainakin kaksi uutta korimallia N ja N-Linella.