Kaipaatko allesi jotain kesyttämätöntä? Nopeuden uuden elämyksen, sekä linjakkaan, kevyen muodon? Silloin voi olla aiheellista suunnata katseesi kohti uusinta Ford Mustangia. Tämä uusi, sähköinen Mustang on uudenlaisen vapauden ilmentymä, joka sisältää älykästä teknologiaa sekä visuaalista intuitiivisuutta. Se on turvallinen ja vaivaton, täynnä suvereeniutta sekä sykähtyneisyyttä.

Tämä AWD-neliveto takaa ajajalleen parasta suorituskykyä, joka näyttää muille edeltä mallia. Mustang Mach-E sisältää kaksi edistyksellistä sähkömoottoria. Etu- sekä taka-akseleiden sähkömoottorit parantavat reippaasti suorituskykyä sekä auttavat ajajaa selviytymään haastavimmistakin ajo-olosuhteista.

Valittavissa on kaksi eri korimallia: Mustang Mach-E AWD neliveto sekä rajoitettu määrä First Edition -erikoismallia.

Tämän mallin ostajat etsivät todellista luksusta itselleen. Sen tunteen voi kokea myös avatessaan nettiselaimeensa uusimmat nettikasinot, jotka myöskin tarjoavat toinen toistaan laadukkaampia kokemuksia tarkan suunnittelun tuloksena.

Kaistojen nopein, pitkillä matkoilla

Ford Mustang GT ei ole suunniteltu kenelle tahansa. Sen sähköinen suorituskyky on parhaimmillaan 0-100 alle viidessä sekunnissa. Tämän uuden tulkinnan suorituskyky ei ole tarkoitettu vauhtia pelkääville. Sen toimintamatka on parhaimmillaan 600 kilometrissä ja sen lataaminen on tehty uskomattoman helpoksi. Olit sitten kotona tai pidemmällä matkalla, säästät selvää aikaa sekä rahaa sähkölatauksen avulla. Tien päällä ollessasi, voit lisätä toimintamatkaa jopa 119 kilometriä vain 10 minuutin teholatauksella. Hyödynnä ekologinen auton lataus, sillä Mustang Match-E:ssä on tasavirtakäyttöinen, korkeatehoinen latauskyky.

Intuitiivista teknologiaa

Ford Mustang GT:stä löytyy linjakas 15,5’’ tietoviihdejärjestelmä. Sen monipuolisen yhteyksien ansiosta käyttäjällä on mahdollista päivittää sekä muokata ajokokemustaan, vaikka omasta puhelimestasi tai pöytäkoneelta. Näytössä on yksinkertaiset puhekomennot sekä pilviyhteydellinen navigointijärjestelmä. Voit hallita monipuolisesti auton ominaisuuksia vuorovaikutuksessa SYNC 4 -tietoviihdejärjestelmän kanssa. Hyödynnä vain rajattua määrää myyntiin tulevaa Mustang First Editionia, sillä sen varustelusta löydät panoraamalasikaton, erikoisvärin sekä paljon muita teknologisia ratkaisuja.
Nautiskele avaimettomasta käynnistyksestä sekä korkelaatuisista LED-ajovaloista, jotka takaavat sinulle ultimaattisen valaistuksen ympäri vuorokauden. Ford Mustangin 6-kaiutinjärjestelmä yhdistettynä viihdekeskukseen luo pitkiin sekä lyhyisiin ajoihisi takuuvarman viihde-elämyksen.

Voit myös käyttää omaa matkapuhelintasi avaimena eikä ulkoista avainta välttämättä tarvita ollenkaan. Sisätiloista löytyy korkealaatuinen ja pehmeäpintainen keinonahka, josta on miellyttävää nauttia kaksoisautomaattiseen ilmastointiin yhdistettynä. Sisältä löytyy myös vaaleanharmaa kattoverhoilu, joka korostuu tummennettujen ikkunoiden rinnalla.
   Kylmillä säillä ajamisesta ei tarvitse murehtia, sillä Ford Mustang GT on varustettu lämmitettävällä tuulilasilla sekä ohjauspyörällä.

Vertailussa teknologiapaketit

Kun haluat päästä todellisen teknologialla leikittelyn pariin, voit vertailla kolmea eri saatavilla olevaa pakettia sekä runsaita lisävarusteita.

1. paketti sisältää lisävarusteena B&O-premium 10-kaiutinjärjestelmän, liikennemerkkien tunnistusjärjestelmän sekä automaattisen pysäköintiavustimen. Pysäköiminen on tehty sujuvaksi 360° kameralla sekä SplitView-toiminnolla.

2. paketista löytyy entistäkin enemmän vaihtoehtoja. Nauti tähtitaivaan kirkkaudesta panoraama-lasikaton läpi. Lisävarusteena on valittavissa myös 8 suuntaan sähkötoimisesti säädettävät etuistuimet sekä taittuvat sivupeilit, jotka tallentavat muistiin aikaisemmat peilin kulmat.

3. paketti tarjoaa näiden lisäksi handsfree-takaluukun. Lisävarusteet ovat valittavissa saatavien korimallien mukaan ja niiden saatavuus voi vaihdella yksilöllisesti.

Leikittele värien maailmassa ja valitse juuri sinun silmääsi visuaalisin vaihtoehto. Metallinväreistä löytyy Iconic Silver sekä Space White.

Erikoismetalliväreistä pääset valikoimaan kaikkea Rapid Redin, Grabber Blue Metallicin sekä Infinity Bluen väliltä.

Tämän uniikin, nopeutta sekä visuaalisuutta pelkäämättömän autoilun kuninkaan hinnat lähtevät noin 50 000 eurosta ylöspäin. Kaikki lisävarusteet, korimallit sekä värien valitsemiset vaikuttavat hintaan yksilöllisesti.

Ekologisen ajamisen uusi aikakausi

Elämme ekologisuuden uutta aikakautta, jossa kaiken tulisi olla mahdollisimman kulutonta, päästötöntä sekä uusiutuvaa energiaa. Onko tulevaisuudessa kannattavampaa ajaa sähköllä vai dieselillä?
Sähköauto on monia muita autoja kalliimpi ostettaessa, mutta pidemmällä aikavälillä sen ajaminen tulee dieselin käyttöä halvemmaksi. Tässä voidaan vertailla monia eri käyttötarkoituksia sekä vuodessa ajettavia kilometrejä. Sähköautot ovat kuitenkin ainakin tällä hetkellä ehdottomasti kaupunkikäyttöön tarkoitettuja. Myös pohjoismaiset sääolosuhteet voivat olla sähköautoille haasteellisia ja talven pakkasilla energiaa kuluu enemmän kuin lämpimällä säällä. Sähköautolla voi kuitenkin tehdä usein tuhansien eurojen säästön vuositasolla. Jos vertaillaan ajamista viiden vuoden sektorilla, jossa vuosittainen kilometrimäärä on 20 000, voi säästöä kertyä jopa 6400 euroa enemmän kuin bensa-autoiluun verrattaessa.

Sähköautoilu tarjoaa uuden aikakauden mahdollisuuden, jossa riittää valinnanvaraa. Autojen uskomaton personointi takaa jokaiselle omanlaisen, halutun kokonaisuuden. Sähköauto voi olla hyvä vaihtoehto leutoon ilmastoon sekä aktiiviseen kaupunkiajamiseen.